Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Δειγματική διδασκαλία για εκπαιδευτικούς Μουσικής Δ.Ε. Α' Αθήνας (Γεωργία Μαρκέα)


Επιστολή της Γεωργίας Μαρκέα προς Καθηγητές Μουσικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας για Δειγματική διδασκαλία (Αριθ. Πρωτ. 597/01-10-2012)

 
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με αφορμή το νέο διδακτικό πακέτο Μουσικής της Α΄ Γυμνασίου που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα σχολεία, θα πραγματοποιηθεί δειγματική διδασκαλία τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 από τις 12:00 έως τις 14:00.

Η διδασκαλία θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Αθήνας, στο οποίο διδάσκει η κα Μαρία Κοκολάκη. Το σχολείο βρίσκεται στην οδό Φιλήμονος 36-38 πλησίον της στάσης μετρό «Αμπελόκηποι».

Τη δειγματική διδασκαλία μπορούν να παρακολουθήσουν οι καθηγητές Μουσικής που εργάζονται σε σχολεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας. Το θέμα της θα είναι: «Μουσικοί διάλογοι: Φωνές και Αντίφωνα».

Μετά τη δειγματική διδασκαλία, η οποία θα διαρκέσει μία σχολική ώρα, θα ακολουθήσει συζήτηση με αφορμή τα θέματα που θα προκύψουν από αυτήν καθώς και την εφαρμογή του νέου πιλοτικού προγράμματος για τη Μουσική (Πρόταση Α΄), το οποίο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ψηφιακού Σχολείου (http://digitalschool.minedu.gov.gr) σε σχέση με το νέο διδακτικό πακέτο της Μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου