Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Επιστολή της Γεωργίας Μαρκέα προς καθηγητές Μουσικής (ΠΕ16) για δειγματική διδασκαλία


Επιστολή της Γεωργίας Μαρκέα προς καθηγητές Μουσικής (ΠΕ16) για δειγματική διδασκαλία (Αριθ. Πρωτ. 59/06-02-2012)

 
             Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με αφορμή την ανάρτηση του νέου διδακτικού πακέτου Μουσικής της Α΄ Γυμνασίου στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (www.pi-schools.gr), θα πραγματοποιηθεί δειγματική διδασκαλία την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 από τις 12:00 έως τις 14:00.

Η διδασκαλία θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Αθήνας, στο οποίο διδάσκει η κα Μαρία Κοκολάκη. Το σχολείο βρίσκεται στην οδό Φιλήμονος 36-38 πλησίον της στάσης μετρό «Αμπελόκηποι».

Τη δειγματική διδασκαλία μπορούν να παρακολουθήσουν οι καθηγητές Μουσικής που εργάζονται σε σχολεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας. Το θέμα της θα είναι: «Παιχνίδια του νερού με τις νότες».

Μετά τη δειγματική διδασκαλία, η οποία θα διαρκέσει μία σχολική ώρα, θα ακολουθήσει συζήτηση με αφορμή τα θέματα που θα προκύψουν από αυτήν καθώς και την εφαρμογή του νέου πιλοτικού προγράμματος για τη Μουσική (Πρόταση Α΄), το οποίο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ψηφιακού Σχολείου (http://digitalschool.minedu.gov.gr) σε σχέση με το νέο διδακτικό πακέτο της Μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου