Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Η Νεανική Χορωδία Rosarte στον Καθεδρικό Ναό στην Κέρκυρα: Άλλο Ένα Μουσικό Θαύμα

Επειδή τα λόγια είναι εντελώς περιττά όταν μιλάμε για τη Χορωδία Rosarte, απολαύστε το βιντεάκι!

 
Θερμά συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε όλους τους χορωδούς της Rosarte και ιδιαίτερα στην κυρία Ρόζη Μαστροσάββα που τους διδάσκει τόσο ιδανικά και τους εμπνέει!
Παιδαγωγοί παγκοσμίου βεληνεκούς, σαν αυτό της κυρίας Ρόζης Μαστροσάββα τολμώ να πω ότι γεννιούνται κάθε 200 χρόνια! Κι όμως, η κυρία Ρόζη, παρόλο που και με τη χορωδία του σχολείου στο οποίο εργάζεται διακρίνεται επίσης για την άψογη διδασκαλία της (δείτε στο youtube με τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αλίμου τι θαύματα κάνει!), αμείβεται ως καθηγήτρια με βαθμό Ε' ! (Δυστυχώς δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος...)
Μία ακόμη από τις τεράστιες αδικίες του εκπαιδευτικού μας συστήματος, το οποίο δεν αμείβει ούτε οικονομικά, αλλά ούτε έστω ηθικά τους εκπαιδευτικούς του, αντάξια με το σπουδαίο έργο που προσφέρουν στα παιδιά μας!
Όλοι οι εκπαιδευτικοί αξίζουν τουλάχιστον έναν αξιοπρεπέστατο μισθό, καθώς καταθέτουν όχι μόνο τις γνώσεις τους αλλά και την ίδια την ψυχή τους στη διδασκαλία τους! Δυστυχώς όμως, η οικονομική κρίση βλάπτει κυρίως τους ήδη αδύναμους κρίκους, όπως συνταξιούχους, μισθωτούς και άτομα με ειδικές ανάγκες, και δε διστάζει μέσω της άδικης αντιμετώπισης των εκπαιδευτικών να συρρικνώνει το παρόν και μαζί με αυτό να αφαιρεί από τον ορίζοντα το μέλλον των παιδιών μας!  Παρακολουθήστε με προσοχή στο βιντεάκι για ποια παιδιά μιλάμε και τι μπορούν να κάνουν σε χέρια που συνεχίζουν να αντέχουν παρά τις δυσκολίες και τις απίστευτες αδικίες!!!!
Σε ευχαριστούμε κυρία Ρόζη Μαστροσάββα καθώς και όλους εσάς τους εκπαιδευτικούς που συνεχίζετε ακόμη να προσφέρετε όλο το "είναι" σας, φροντίζοντας αδιαμαρτύρητα να μεταφέρετε τις γνώσεις σας και όλη την αγάπη σας στα παιδιά μας!!!
Γεωργία Μαρκέα
Σχολική Σύμβουλος Μουσικής

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου