Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Πρόσκληση προς εκπαιδευτικούς Μουσικής για συμμετοχή σε Χορωδία


Αγαπητοί/-ες Συνάδελφοι,

Έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω ότι μετά την ολοκλήρωση του Κύκλου Σεμιναρίων με θέμα «Διεύθυνση Χορωδίας – Μουσικών Συνόλων», που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 4 έως και 7 Σεπτεμβρίου 2017 με έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής (Αρ. Πρωτ. 8607/26-5-2017), ξεκινάει η συνεργασία μας με τον μαέστρο κ. Ματθαίο Λεγάκη για μία Χορωδία για εκπαιδευτικούς Μουσικής! Το όνομα της Χορωδίας εκκρεμεί για τον λόγο αυτό σας προσκαλούμε να τη βαφτίσουμε μαζί στην πρώτη συνάντησή μας την Παρασκευή στις 20 Οκτωβρίου 2017 στις 18:30!

Κάθε Παρασκευή από τις 18:30 έως τις 21:30, όσοι εκπαιδευτικοί Μουσικής επιθυμούν, είναι ευπρόσδεκτοι στη Χορωδία με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη, ακόμη κι αν μέχρι στιγμής δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή. Η σύσταση μικτής χορωδίας και το εργαστήριο διεύθυνσης χορωδίας θα είναι το επίκεντρο των τρίωρων συναντήσεών μας.

Οι συναντήσεις μας θα λαμβάνουν χώρα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 3ου-4ου Δημοτικού σχολείου Γαλατσίου στην οδό Πρωτοπαπαδάκη 8 στο Γαλάτσι (βλ. χάρτη στην ιστοσελίδα του σχολείου και στην τελευταία σελίδα αυτής της πρόσκλησης).

Για επιπλέον διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6974765321 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση gmarkea@gmail.com. Στο ιστολόγιό μου (http://gmarkea.blogspot.gr/) εκτός από πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στη χορωδία μπορείτε να βρίσκετε επιπλέον πληροφορίες για μουσικοπαιδαγωγικά σεμινάρια καθώς και για θέματα σχετικά με το μάθημα της Μουσικής.

Με ειλικρινή εκτίμηση,
Γεωργία Γ. Μαρκέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου