Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Απολαύστε τους Εκπαιδευτικούς Μουσικής στον Κύκλο Σεμιναρίων Διεύθυνσης Χορωδίας και Μουσικών Συνόλων

Γεωργία Γ. Μαρκέα, Ματθαίος Λεγάκης και Παναγιώτα Σανγβινάτσου

Ματθαίος Λεγάκης και στο πιάνο Μυρτώ Ακρίβου

Ματθαίος Λεγάκης και Γεωργία Γ. Μαρκέα

Ματθαίος Λεγάκης και Εκπαιδευτικοί Μουσικής

Ματθαίος Λεγάκης, Σοφία Λεβαντή και Γεωργία Γ. Μαρκέα


Παρακολουθήστε το βίντεο από  τη δεύτερη ημέρα του Κύκλου Σεμιναρίων στις 5 Σεπτεμβρίου 2017. Οι εκπαιδευτικοί Μουσικής υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ματθαίου Λεγάκη τραγουδούν το  "Ave Verum Corpus" του Wolfgang Amadeus Mozart. Απολαύστε τους! Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους πιστεύουν στη δύναμη της μουσικής εκπαίδευσης και στον θαυμαστό ρόλο των εκπαιδευτικών Μουσικής στα σχολεία μας!



Ο δωδεκάωρος Κύκλος Σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς Μουσικής με θέμα "Διεύθυνση Χορωδίας και Μουσικών Συνόλων" που διήρκησε από 4 έως και 7 Σεπτεμβρίου 2017 και έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οφείλω ένα τεράστιο Ευχαριστώ στον μαέστρο κ. Ματθαίο Λεγάκη και στην πιανίστα κα Μυρτώ Ακρίβου καθώς και στους 130 συμμετέχοντες συναδέλφους εκπαιδευτικούς Μουσικής που με τόση ευσυνειδησία και απίστευτα καλή διάθεση έλαβαν μέρος ενεργά και ανελλιπώς παρά τις αποστάσεις που χρειάστηκε να διανύσουν καθώς έφτασαν στο Γαλάτσι από όλες τις περιοχές των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Α'  Αθήνας και Ανατολικής Αττικής!
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκφράστηκε η επιθυμία από τους συναδέλφους για συνέχιση του σεμιναρίου στη διάρκεια της σχολικής αυτής χρονιάς καθώς και για διοργάνωση μιας χορωδίας εκπαιδευτικών Μουσικής με μαέστρο τον κ. Λεγάκη, θέματα που θα συζητηθούν πολύ σοβαρά για την άμεση υλοποίησή τους.
Υλικό από το σεμινάριο θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://mlegakis-docs.weebly.com/conducting-seminar-2017.html και στο ιστολόγιό μου. Όσοι από τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς Μουσικής δεν έχουν λάβει τη βεβαίωσή τους μέχρι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσουν μαζί μου στο 6974765321 ή στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση: gmarkea@gmail.com.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου