Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Πρόσκληση για δύο Περιφερειακά Σεμινάρια προς Εκπαιδευτικούς Μουσικής (Γεωργία Γ. Μαρκέα)

Πρόσκληση για δύο Περιφερειακά Σεμινάρια προς Εκπαιδευτικούς Μουσικής στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΑΠ1,2 και 3»


Αγαπητοί/-ες Συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι θα διεξαχθούν δύο Περιφερειακά Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς Μουσικής στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Στήριξη των Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα - ΑΠ1,2 και 3".

Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρα στο 1ο ΕΠΑΛ Αθήνας στην οδό Αχιλλέως 37 - 41 και Μυλλέρου, στην Αθήνα (κοντά στη στάση του μετρό «Μεταξουργείο»), την Πέμπτη στις 14 Απριλίου 2016 και την Παρασκευή στις 15 Απριλίου 2016 από τις 12:00 έως τις 14:00.

Το θέμα των σεμιναρίων θα είναι:  «Επιμορφωτική/Ενημερωτική Συνάντηση Εκπαιδευτικών Μουσικής για τα Σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα».

Ο κύριος στόχος των σεμιναρίων είναι η ενημέρωση-επιμόρφωση των εκπαιδευτικών Μουσικής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Α΄ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής που απασχολούνται στα σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ή που ενδέχεται να εργαστούν σε αυτά κατά τα επόμενα σχολικά έτη έως το έτος 2020 μέχρι το οποίο διαρκούν οι συγκεκριμένες πράξεις. Οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία στα σεμινάρια αυτά να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους για θέματα που τους απασχολούν κατά τη διάρκεια του παιδαγωγικού και εκπαιδευτικού έργου τους.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί Μουσικής θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια ως εξής:
Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο οι εκπαιδευτικοί Μουσικής που εργάζονται στα σχολεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄Αθήνας και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο οι εκπαιδευτικοί Μουσικής που εργάζονται στα σχολεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς Μουσικής ενυπογράφως και να προβούν στις σχετικές μετατροπές στο πρόγραμμα, ώστε να τους διευκολύνουν να παρευρεθούν στο ένα από τα δύο Περιφερειακά Σεμινάρια, χωρίς όμως να παρεμποδιστεί το έργο του σχολείου. Μετά το πέρας των σεμιναρίων θα δοθούν βεβαιώσεις               παρακολούθησης στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς καθώς και επιμορφωτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή. Για αυτό, παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να φέρουν μαζί τους φλασάκι (USB).

Για επιπλέον διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6974765321 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση gmarkea@gmail.com.
                                                                                                             Με πολλή εκτίμηση,


                                                                                                              Γεωργία Γ. Μαρκέα,
                                                                                     Σχολική Σύμβουλος ΠΕ16.01 (Μουσικής)   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου