Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Η Κατερίνα Βέρδη με τον Μιχάλη Κλεάνθη στο 3ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου


H μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Ιλίου Κατερίνα Βέρδη τραγουδάει Λένα Πλάτωνος στο  3ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου. Τη συνοδεύει με την κιθάρα του ο συνθέτης και στιχουργός Μιχάλης Κλεάνθης. 

Το 3ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου έλαβε χώρα στον Πολυχώρο "Τεχνόπολις" στο Γκάζι. Υπεύθυνη για τη συμμετοχή της Κατερίνας Βέρδη στο φεστιβάλ η καθηγήτρια του Μουσικού Σχολείου Ιλίου, κα Δέσποινα Παρασκευά. 

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συμμετοχή της Κατερίνας Βέρδη σε ζωντανή ηχογράφηση στη μαθητική συναυλία του 3ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου στις 18 Απριλίου 2016.

Σύμφωνα με εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής με αριθ. πρωτ. 4/04-2-2016 απόσπασμα του πρακτικού του διοικητικού συμβουλίου του, το Μαθητικό Ραδιόφωνο θα συμπεριληφθεί στα προτεινόμενα θέματα για την υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων στο ελληνικό σχολείο. 

Για τον λόγο αυτό, στις αρχές του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια εκπαιδευτικών Μουσικής για τη διδασκαλία του μαθήματος αυτού.  Οι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν ποια μέρα θα ήθελαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο αυτό μέσα από πλατφόρμα, καθώς θα είναι βιωματιικό και συνεπώς θα μπορεί περιορισμένος αριθμός συναδέλφων να το παρακολουθεί κάθε φορά. Θα ενημερώνεστε εγκαίρως ηλεκτρονικά στις προσωπικές ηλεκτρονικές σας διευθύνσεις καθώς και μέσω της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης που ανήκει το σχολείο σας σχετικά με τα σεμινάρια αυτά.


Ακολουθούν τα τέσσερα βίντεο με τη συμμετοχή της Κατερίνας στο φεστιβάλ, μαζί με τις καλύτερες ευχές μου για Καλή Ανάσταση σε εσάς και τις οικογένειές σας!

Κατερίνα Βέρδη: Τραγούδι
Μιχάλης Κλεάνθης: Κιθάρα, τραγούδι και διδασκαλία σύγχρονου τραγουδιού
Δέσποινα Παρασκευά: Φιλολογική διδασκαλία ποίησης Κώστα Καρυωτάκη στα πλαίσια του μαθήματος Νεοελληνικής Λογοτεχνίας
Μουσική: Λένα Πλάτωνος
Ποίηση: Κώστας Καρυωτάκης και Μαριανίνα Κριεζή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου