Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ROSARTE Children's Choir singing the Olympic Hymn at Kallimarmaro Stadium- Athens-Greece


"Rosarte" Children's Choir singing the Olympic Hymn at Kallimarmaro Stadium- Athens-Greece

Η Παιδική Χορωδία ROSARTE τραγουδά τον Ολυμπιακό Ύμνο στο Καλλιμάρμαρο στην Αθήνα στην Ελλάδα

Όταν υπάρχουν τέτοια παιδιά όπως αυτά της Παιδικής Χορωδίας Rosarte και ιδανικότατοι παιδαγωγοί-μαέστροι όπως η κυρία Ρόζη Μαστροσάββα, δε φοβόμαστε ούτε μνημόνια, ούτε τρόικες! Αντιθέτως, τα "γκρεμίζουμε τα τείχη" ξανά! 

Μπορεί η χώρα μας να μας δίνει την εντύπωση ότι δεν έχει σήμερα, όμως με τέτοια διαμάντια που συνεχίζουν να τραγουδούν αγγελικά ακόμη και μέσα στην καταιγίδα, μπορούμε να είμαστε βεβαιότατοι ότι θα υπάρξει ένα καλύτερο αύριο! Το ουράνιο τόξο που ακολούθησε την καταιγίδα μετά το τραγούδι των παιδιών στο Καλλιμάρμαρο συγκίνησε ολόκληρη τη Γη που παρακολούθησε ζωντανά την τελετή για την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο!

Η Ελληνίδα και διεθνώς αναγνωρισμένη μαέστρος κυρία Ρόζη Μαστροσάββα που έφερε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στη χώρα μας με την Παιδική Χορωδία Rosarte το 2008 στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Χορωδιών που έγινε στην Αυστρία, είναι υπόδειγμα μιας εξαίρετης καθηγήτριας με απέραντο ήθος και ψυχή! Η χορωδία της έχει δώσει απίστευτα επιτυχημένες συναυλίες (στο Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας, στο Ηρώδειο, στην Εθνική Λυρική Σκηνή) και έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στο ακροατήριο που χειροκροτούσε κάθε φορά ασταμάτητα.

Το ότι τέτοιοι παιδαγωγοί, στο μοναδικό επίπεδο της κυρίας Ρόζης Μαστροσάββα, στις μέρες μας ζουν με έναν πενιχρό μισθό του δημοσίου αντί να έχουν τον υψηλότατο βαθμό (τον Α') στο χώρο της εκπαίδευσης ως ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης μας για την προσφορά τους στα δικά μας παιδιά και την πατρίδα μας, αποτελεί από την πλευρά του Υπουργείου Παιδείας μας τεράστια παράλειψη!
Γεωργία Μαρκέα
Σχολική Σύμβουλος Μουσικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου