Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Επιμορφωτική Συνάντηση Εκπαιδευτικών Μουσικής για το Πρόγραμμα Σπουδών (Γ.Γ. Μαρκέα)

Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής και Αρ. Πρωτ. 17262/31-10-2016 θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική συνάντηση με θέμα:
«Το Πρόγραμμα Σπουδών για το μάθημα Μουσικής στα Γυμνάσια».
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο 1ο ΕΠΑΛ Αθήνας (οδός Αχιλλέως και Μυλλέρου στάση μετρό «Μεταξουργείο») την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου από 12:00 έως 14:00.
Η συνάντηση απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς Μουσικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Α΄ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής. Δύνανται όμως εφόσον το επιθυμούν να το παρακολουθήσουν και οι εκπαιδευτικοί κλ. ΠΕ16 της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Α΄ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής, με την προϋπόθεση ότι δεν διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς Μουσικής ενυπογράφως και να τους διευκολύνουν να παρευρεθούν στην Επιμορφωτική Συνάντηση, χωρίς να παρεμποδιστεί το έργο του σχολείου.
Μετά το πέρας της συνάντησης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς καθώς και επιμορφωτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.

Για επιπλέον διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6974765321 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση gmarkea@gmail.com.

                                                                                                                                    Γεωργία Γ. Μαρκέα
                                                                                                 Σχολική Σύμβουλος Μουσικής (ΠΕ16.01)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου