Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Σεμινάρια με θέμα το "Μαθητικό Ραδιόφωνο" (Γεωργία Γ. Μαρκέα)

Αγαπητοί/-ες Συνάδελφοι,

Με αφορμή την εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής να συμπεριληφθεί η θεματική ενότητα «Μαθητικό Ραδιόφωνο» στα προτεινόμενα θέματα για την υλοποίηση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνω τέσσερα σεμινάρια.
Τα τρία σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το European School Radio και το 1ο ΕΚ Αθήνας και θα απευθύνονται σε Εκπαιδευτικούς Μουσικής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Α΄ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής. Εισηγήτρια των σεμιναρίων αυτών θα είναι η πρέσβειρα του European School Radio, κυρία Σοφία Λεβαντή (Master of Music in Performance and Literature, Eastman School of Music, Rochester New York).
Τα τρία δίωρα σεμινάρια με θέμα «Μαθητικό Ραδιόφωνο» θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 από 12:00 έως 14:00 σε κατάλληλα εξοπλισμένη αίθουσα με Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές για τριάντα εκπαιδευτικούς κάθε φορά στο 1ο ΕΚ Αθήνας στην οδό Νέστου 4, στην πλατεία Μαβίλης, Αμπελόκηποι. Μπορείτε να βρείτε χάρτη πρόσβασης προς το σχολείο στην εξής ιστοσελίδα: https://goo.gl/maps/YyPiz. Ο κάθε εκπαιδευτικός Μουσικής θα παρακολουθήσει το σεμινάριο σε μία από τις τρεις (3) αυτές ημερομηνίες (2 ή 5 ή 7 Σεπτεμβρίου 2016).
Σας παρακαλούμε επιλέξτε την ημερομηνία που επιθυμείτε κατά σειρά προτίμησης στον εξής σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/yWPLYEMJOm5PiK613. Οι πρώτοι τριάντα σε κάθε ημερομηνία θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο κατά την σειρά προτίμησής τους. Αν οι δηλώσεις ξεπεράσουν τις 90 (30 x 3 ημέρες) το σεμινάριο θα επαναληφθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.
Λόγω του ότι τα σεμινάρια ξεκινούν αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, για να μπορείτε να ενημερωθείτε εγκαίρως για τη συμμετοχή σας σε αυτά, τα ονόματα των εκπαιδευτικών ανά σεμινάριο θα αναρτηθούν στο ιστολόγιό μου: http://gmarkea.blogspot.gr/. Φυσικά, θα ενημερωθείτε και επίσημα μέσω της διεύθυνσης εκπαίδευσης στην οποία ανήκει το σχολείο που υπηρετείτε καθώς και στην προσωπική σας ηλεκτρονική διεύθυνση.
Για τους εκπαιδευτικούς Μουσικής που διδάσκουν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση των Διευθύνσεων Α' Αθήνας και Ανατολικής Αττικής θα πραγματοποιηθεί το τέταρτο σεμινάριο την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 στην Αίθουσα Διδασκαλίας Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (βλ. http://www.mmb.org.gr/page/default.asp?id=7535) από τις 12:00 έως τις 14:00. Το σεμινάριο θα γίνει μετά από έγκριση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής με Αρ. Πρωτ. 8222/23-5-2016. Ομιλήτριες του σεμιναρίου θα είναι Γεωργία Μαρκέα (Σχολική Σύμβουλος Μουσικής) και η πρέσβειρα του European School Radio, κυρία Σοφία Λεβαντή (Master of Music in Performance and Literature, Eastman School of Music, Rochester New York).
Μετά το πέρας των σεμιναρίων θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς καθώς και επιμορφωτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή. Για αυτό, παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να φέρουν μαζί τους φλασάκι (USB).
Για επιπλέον διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6974765321 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση gmarkea@gmail.com

Με ειλικρινή εκτίμηση και τις καλύτερές μου ευχές για το καλοκαίρι που πλησιάζει,
Γεωργία Γ. Μαρκέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου