Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ενημερωτική - Παιδαγωγική Συνάντηση εκπαιδευτικών ΠΕ16 (Μουσικής) στις 30-9-2014 από Γεωργία Γ. Μαρκέα



Αγαπητοί/ές- Συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 από 12:00 έως 14:00 μετά από έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτική - Παιδαγωγική Συνάντηση με θέμα: «Ο ρόλος του εκπαιδευτικού Μουσικής στο σύγχρονο σχολείο».
Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο 2ο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο στην οδό Τ. Φιλήμονος 38 & Α. Τσόχα (στάση μετρό «Αμπελόκηποι» πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού). Θα απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς Μουσικής που υπηρετούν σε   σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Α’ Διεύθυνσης Αθήνας και της Ανατολικής Αττικής.
Μετά την εισήγησή μου με θέμα «Ο ρόλος του εκπαιδευτικού Μουσικής στο σύγχρονο σχολείο», θα ακολουθήσει ανταλλαγή απόψεων από τους συναδέλφους για την επίλυση τρεχόντων προβλημάτων που έχουν να αντιμετωπίσουν στο εκπαιδευτικό και   παιδαγωγικό έργο τους.
Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς ενυπογράφως και να προβούν στις σχετικές μετατροπές στο πρόγραμμα, ώστε να διευκολύνουν τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς ΠΕ16 (Μουσικής) που επιθυμούν να παρευρεθούν στη συνάντηση, χωρίς όμως να παρεμποδιστεί το έργο του σχολείου.
           Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να φέρουν μαζί τους USB (φλασάκι) για να τους δοθεί επιμορφωτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.
           Μετά το πέρας της συνάντησης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου