Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Κύκλος Σεμιναρίων για Διεύθυνση Χορωδίας και Διεύθυνση Μουσικών Συνόλων








Αγαπητοί/-ες Συνάδελφοι,



Θα ήθελα με την επιστολή μου αυτή να σας υπενθυμίσω τον Κύκλο Σεμιναρίων με θέμα «Διεύθυνση Χορωδίας – Μουσικών Συνόλων», που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο 2017 με έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής (Αρ. Πρωτ. 8607/26-5-2017) και να σας ενημερώσω ότι μπορείτε να κατεβάσετε ηλεκτρονικά το υλικό που θα χρειαστείτε για την ενεργό σας συμμετοχή στα σεμινάρια από την εξής σελίδα: http://mlegakis-docs.weebly.com/conducting-seminar-2017.html .

Ο Κύκλος Σεμιναρίων, όπως αναφέρεται σε προηγούμενη επιστολή μου με Αριθ. Πρωτ. 340/29-05-2016, αποτελείται από τέσσερα σεμινάρια και πρόκειται να λάβει χώρα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου στην οδό Πρωτοπαπαδάκη 8 στο Γαλάτσι (βλ. χάρτη στην ιστοσελίδα του σχολείου και στην τελευταία σελίδα αυτής της επιστολής) τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 και την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 12:00 έως τις 14:00.

Ο Κύκλος Σεμιναρίων που ολοκληρώνεται με την παρακολούθηση και των τεσσάρων σεμιναρίων, απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς Μουσικής οι οποίοι εργάζονται σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Α΄ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής. Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να σας διευκρινίσω ότι δεν χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή. Αρκεί να εργάζεστε σε σχολείο των προαναφερθέντων διευθύνσεων.



Ομιλητές στον Κύκλο Σεμιναρίων θα είναι:

Γεωργία Μαρκέα (Σχολική Σύμβουλος Μουσικής) και

Ματθαίος Λεγάκης (Μαέστρος-Συνθέτης, Καθηγητής Μουσικής).



Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, οι εκπαιδευτικοί Μουσικής θα συμμετέχουν ενεργά ως χορωδοί ή/και μαέστροι. Η σολίστ πιάνου Μυρτώ Ακρίβου θα συνοδεύει τα τραγούδια στο πιάνο.

Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς Μουσικής ενυπογράφως και να τους διευκολύνουν να παρευρεθούν στον Κύκλο Σεμιναρίων (και στα τέσσερα σεμινάρια), χωρίς να παρεμποδιστεί το έργο του σχολείου.

Μετά το πέρας του Κύκλου Σεμιναρίων θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς καθώς και επιμορφωτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή. Για αυτό, παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να φέρουν μαζί τους φλασάκι (USB).

Για επιπλέον διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6974765321 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση gmarkea@gmail.com. Στο ιστολόγιό μου (http://gmarkea.blogspot.gr/) εκτός από πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στα σεμινάρια, μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες για μουσικοπαιδαγωγικά σεμινάρια καθώς και για θέματα σχετικά με το μάθημα της Μουσικής.

Με πολλή εκτίμηση και με τις θερμότερες ευχές μου για ένα υπέροχο Καλοκαίρι,
Γεωργία Γ. Μαρκέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου